Spirit ID Hair & Beautysalon

Hairsalon

In onze salon wordt uw wens met zorg en kwaliteit behandeld. Ook voor advies over uw haar of over producten gaat u als tevreden klant de salon weer uit.

Om u een mooie haarkleur te geven luisteren we eerst naar wat u wilt en kijken dan wat bij u past, daaruit geven wij u een advies en kleuring die het beste bij u past. We gebruiken voor de kleuringen de producten van keune. De kleuringen zijn verzorgend, geven een mooie glans en een diepe intensieve kleur.

In de kuurbehandeling krijgt u een ontspannende hoofdmassage, ook daarbij gebruiken wij de verzorgingslijn van keune. De So Pure-lijn biedt voor ieder haartype de perfecte verzorging om meer glans en kwaliteit aan het haar te geven.

Wilt u geheel wat anders, dan kunnen onze stylisten u een Metamorfose geven wat bij u past. Alles wordt samen met u besproken, zodat u weet wat er gebeurt en ontspannen kan genieten van de behandeling.

Ook als u een feest of gala heeft kunt u bij ons terecht. Wij steken het haar op naar uw stijl. Bij bruidjes kunnen wij het haar verzorgen in de salon of op locatie.

Voor haarverlenging/verdikking gebruiken wij Balmain. Balmain is 100% human hair dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en lengtes. Balmain extensions kunnen ook gewoon gekleurd en gepermanent worden.

U bent altijd welkom in onze salon voor vragen en adviezen, we helpen u altijd met zorg en kwaliteit.


Logo Proximedia Spirit ID Hair & Beautysalon -- Zwartjanstraat 31A -- 3035 AK Rotterdam
Telefoon: 010-2235681